Livsaptits Chokladkalender 2016: Lucka 2

Jag vet inte vad ni tycker, men nu längtar jag efter snö! Den behövs för att man riktigt ska komma i julstämning tycker jag 🙂

Idag skriver jag terminens sista tenta (i gruppsykologi) och det hade inte varit helt fel att fira efteråt med en eller två av de godingar som gömmer sig bakom lucka 2. Klicka på bilden för att komma till receptet!

20161201_094006-1

2 thoughts on “Livsaptits Chokladkalender 2016: Lucka 2

 1. Lina

  Åh, så goda de ser ut! Jag längtar också efter snö, det gör liksom så himla mycket för stämningen och så blir det ljusare. Håller tummarna för en vit andra advent:)

  Trevlig helg!

  Svara
  1. Linda Inläggets författare

   Tack! Jag kan bara hålla med om stämningen som snö medför. I Göteborg är vi dock inte bortskämda av den varan så jag antar att jag får vara glad så länge vi slipper regn på tvären 😉 Jag hoppas att ni har fått lite snö idag på andra advent och att du också har haft en fin helg! 🙂

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s