Tillfälligt avbrott

Min dator har drabbats av en hel hög elaka virus som har slagit ut den totalt. Superdatordoktorn Bobo håller på att operera och kurera den men innan den har frisknat till får ni (och kanske framför allt jag!) ha tålamod med att blogginläggen dröjer. Att skriva inlägg hemma hos kompisar som är snälla nog att låna ut sina datorer känns inte riktigt bra.

När datorn är på benen igen (om man nu kan säga så om datorer…?) ska jag berätta om förra helgens underbara paj- och pirogkurs med världens mysigaste kursdeltagare hemma i Småland och introducera ett nytt tema på bloggen: Prova genast!

Tack för att ni orkar vänta, vi hörs snart igen!

One thought on “Tillfälligt avbrott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s