Vinnaren i Livsaptits tävling!

Semestern är över och jag har börjat arbeta igen. Jag trodde att tiden skulle snigla sig fram efter en så härlig semester som jag har haft med lugna dagar i Småland och på västkusten och en härlig semester i Dublin, men till min stora förvåning går tiden snabbt när man arbetar också 😉 !

Nu har det äntligen blivit dags att tillkännade vinnaren i Livsaptits tävling som pågick mellan den 30 juli och 10 augusti. Fyra bidrag var med och tävlade och jag tycker att det var härliga picknick-tips allihop! Sofias tips att ta med en mixerstav ut var helt nytt och spännande ”tänk” för mig och Mias uppmålade bild av en äng i solsken blir man ju alldeles varm av att läsa om. Elin och Fos realistiska syn på det svenska sommarvädret resulterade i ett tips om en mysig inomhus-picknick och Enas härliga picknick vid vattnet med pajer och matmuffins hade jag gärna följt med på.

Eftersom jag tyckte att det var svårt att välja ut en vinnare, bestämde jag mig för att lotta mellan tävlingsbidragen. Jag skrev en lapp med varje deltagares namn och lade lapparna i en skål.

Sedan drog jag en lapp och jag har nu det stora nöjet att få annonsera vinnaren i Livsaptits 2 års-tävling:

Tack till er som deltog i tävlingen och ett stort grattis till Ena som har vunnit den fina kokboken ”Mat under bar himmel”. Boken kommer att skickas hem till dig inom kort 🙂 .

2 thoughts on “Vinnaren i Livsaptits tävling!

    1. Linda Inläggets författare

      Varsågod Ena 🙂 Det är så roligt när man får chansen att lotta ut något kul till mina trogna läsare.

      Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s