Nytt receptregister

Efter många timmar vid datorn och stor frustration över bråkiga och osamarbetsvilliga länkar hit och dit har jag nu äntligen lyckats samla alla bloggens recept under fliken Recept ovan. Jag hoppas att detta ska göra det lättare för er (och mig 😉 ) att hitta bland recepten och kanske framför allt att hitta tillbaka till gamla favoriter. Fortsättningsvis kommer alla nya recept att läggas till i receptregistret så att bloggen får en enda receptbank.

Om just du sitter på något recept som är så bra att det borde spridas vidare så är jag tacksam för alla tips. Lämna gärna en kommentar!

Du som har Facebook eller Twitter har väl inte missat att jag uppdaterar där varje gång jag lägger upp ett nytt inlägg här? På så vis räcker det att följa mig på Twitter eller att trycka på Gilla-knappen på Livsaptits Facebooksida för att hålla koll på när jag har skrivit något nytt.

Hoppas att ni har haft en fin helg så håller jag tummarna för att veckan börjar bra för er allihop!

3 thoughts on “Nytt receptregister

    1. Linda Inläggets författare

      Tack så mycket! Det var lite slitigt men nu blir det ju enkelt att fortsätta med ordningen 🙂

      Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s