Längtan…

Dagar som denna när Göteborg har visat sig från sin blåsigaste, gråaste och regnigaste sida måste jag erkänna att inte ens jag tycker särskilt bra om hösten. Tyvärr kan man ju inte stanna kvar under täcket och strunta i att gå ut när det på något märkligt vis har hunnit bli måndag igen.

Idag har jag därför drömt mig bort till sol och värme och till en underbar vecka i Halland och Skåne i somras. För er som tycker att hösten känns tung kan det vara skönt att bli påmind om att det kommer att bli både vår och sommar igen. Det kommer säkerligen att gå snabbare än vi tror…

2 thoughts on “Längtan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s