Tävlingsresultat

Det har varit ekande tomt på nya inlägg här på bloggen ett tag, vilket jag tycker känns tråkigt. Tyvärr har det varit så mycket annat som har pockat på uppmärksamhet den senaste tiden att jag inte har kunnat prioritera bloggen som jag vill. Därför är jag extra glad att det var så pass många som deltog i tävlingen som jag arrangerade i samarbete med Fontana.

Det har varit svårt att välja ut vinnarna eftersom alla tävlingsdeltagare har bidragit med fantasifulla halloumi-kombinationer och beskrivit sina rätter så bra att jag har blivit alldeles hungrig av att läsa era bidrag 😉 Nu har jag slutligen bestämt mig för de tre som ska få pris, och motiveringen till att jag har valt just dessa bidrag är för att de har föreslagit, för mig, helt nya kombinationer som verkar både goda och spännande.

1:a pris (kokboken Maros Kök + 300:- mat från Fontana), går till Anneli för hennes bidrag med halloumi och hjortronsylt.

2:a pris (kokboken Maros Kök + 100:- mat från Fontana) går till Mirre, som föreslog halloumi tillsammans med ruccola i enchiladasbröd som sedan doppas i fikonmarmelad.

3:e pris (kokboken Maros Kök) går till Anna Holmer för hennes bidrag med halloumifylld färsbiff där beskrivningen verkligen fick det att vattnas i munnen på mig.

Alla tre vinnarna har kontaktats via e-post och kommer att få vinsterna hemskickade av Fontana.

Stort grattis till vinnarna och tack till alla er som deltog i tävlingen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s