Semester

En underbar semester i veckorna fyra är nu till ända och imorgon återgår livet till den vanliga vardagslunken igen. Lite tråkigt känns det förstås att slå ner bopålarna igen efter att ha tillbringat semestern i såväl Skåne, Halland och Småland som i Bohuslän och Västergötland. Jag har dock bestämt mig för att den här hösten kommer att bli minst lika härlig som sommaren hittills, och än så länge är det faktiskt sommar, vilket jag ska försöka njuta av trots jobb.

Under semestern har bloggen och mitt företag hunnit fylla ett år, jippie och grattis till Livsaptit ;)! Självklart kommer detta att firas här på bloggen och jag kan avslöja att jag har en tävling med finfina priser på gång för alla mina härliga bloggläsare 🙂 Om du är på tävlingshumör och gillar mat från Fontana så rekommenderar jag dig att kika in på bloggen de närmaste dagarna för din chans att vinna.

Jag vill passa på att önska er en trevlig söndagskväll och en bra inledning på veckan med en sommarbild från Rossö. Ha det fint!

One thought on “Semester

  1. Stefan

    Hej! Nyligen bestämde jag mig för att publicera Sverigs alla bloggar inom ämnet hälsa. Däribland ämnen såsom träning, viktminskning, recept (kost), sjukdomar, etc. Eftersom din sajt passar in där så skulle jag väldigt gärna se att du registrerade den. Iden är att likartade ska hitta motivation att själv fortsätta blogga och utvecklas. Givetvis är det helt gratis.

    http://www.halsoartiklar.se/bloggar/

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s