Cake of Sweden

Ni har väl inte missat tävlingen Cake of Sweden, där alla som vill kan skicka in sina bästa kak- eller tårtrecept och få chansen att vinna en resa för två till Shanghai?

Sista tävlingsdag är idag, så skynda er att gå in och lägga upp era recept. När ni ändå är där så kan ni passa på att rösta på andras goda recept, vilket det finns riktigt många av 🙂

Jag skickade in receptet på en riktigt mumsig tårta (samma som på bilden i inlägget om möhippeaktiviteter nedan), och om ni är nyfikna så hittar ni det här.

Hoppas att ni får en underbar söndag!

2 thoughts on “Cake of Sweden

 1. Kalasgott

  Hej! Hittade till din blogg idag, alldeles nyss, via Cake of Sweden faktiskt! 🙂 Himla kul, riktigt bra och inspirerande blogg med massor av goda recept som jag redan har hunnit börja kika igenom! Hit kommer jag tillbaka!! 🙂 Kramar, Jennie.

  Svara
 2. Linda Inläggets författare

  Hej Jennie!

  Vad roligt att jag lyckas inspirera och att du tycker om min blogg 🙂 Du är självklart varmt välkommen tillbaka, det är alltid extra roligt när läsare skriver kommentarer; i synnerhet när de skriver så snälla saker som du 😉

  Jag tycker att det är så skoj att tävlingar leder till att man hittar nya guldkorn bland bloggarna och jag kommer säkerligen att besöka din blogg fler gånger jag med.

  Ha det fint!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s