Snart dags för ”Passion för Mat”

Efter en härlig men snöig helg i Småland är jag nu tillbaka i Göteborg igen. Jag tänkte börja denna vecka med att tipsa om ett evenemang i Göteborg kommande helg. Nu till helgen, den 26-28 februari, är det nämligen dags för den årliga matmässan Passion för Mat. Mässan hålls som vanligt i Eriksbergshallen på Norra Älvstranden.

 Jag besökte mässan både 2008 och 2009, men detta innebär inte att jag har fått nog. Man kan väl aldrig få för mycket matinspiration, eller vad säger ni ;)?

Under Passion för Mat  har man som besökare möjlighet att provsmaka massor med olika sorters mat, samtidigt som man så klart kan köpa med sig sina nya eller gamla favoriter hem, ofta till speciella mässpriser. Föregående år har det funnits utställare från en mängd olika branscher, och besökarna har fått smaka på såväl kött, fågel, fisk, ägg, grönsaker, frukt och bröd, som kaffe, choklad, ost, glass, olika sorters oljor, kryddor och vin. Eftersom de flesta leverantörerna lyckas presentera sina varor på ett aptitretande sätt är det som ni säkert förstår svårt att gå ifrån den här mässan hungrig. Om man vill vila benen en stund kan man även passa på att se stjärnkockar som exempelvis Leif Mannerström laga mat i Köksskolan, vars scen finns mitt på mässgolvet.

För mer information om öppettider, utställare och aktiviteter på mässan rekommenderar jag ett besök på hemsidan för Passion för Mat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s