Ny kokbok!

Nu är terminens sista tenta skriven och det är bara ett arbete kvar att skriva, så förhoppningsvis ska det inte behöva gå så här lång tid mellan inläggen mer, åtminstone inte beroende på skolarbete…

Under en av mina pluggpauser i veckan upptäckte jag till min stora förtjusning att Anna och Fanny Bergenström har gett ut en ny kokbok. Den som har följt den här bloggen från början vet att jag älskar Anna och Fanny Bergenströms kokböcker. Så trots att jag inte har haft möjlighet att titta i boken på riktigt ännu, så är jag övertygad om att den inte kommer att göra mig besviken.

Den nya kokboken heter Sött, sweet, dulce – desserter från när och fjärran och är en dessertbok på 350 sidor (!). Visserligen har jag redan ett par kokböcker om just desserter, men eftersom den här är skriven av just Anna och Fanny Bergenström så är jag säker på att den skulle komplettera min kokbokssamling perfekt! När jag har fått möjlighet att kika närmare på Sött, sweet, dulce så lovar jag att återkomma med en recension.  

För den som är nyfiken på boken eller författarna rekommenderar jag ett besök på  Trio Förlag & Produktion som är författarnas eget bokförlag som de driver tillsammans med Fannys man, Roberto Jequier. Dagens Nyheter hade även en artikel om boken och författarna i söndags, men om du missade den då så finns den att läsa på DN:s hemsida.

Exempel på några av de recept som finns i boken hittar du här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s