Förseningar

Den här veckan har verkligen sprungit iväg, jag förstår inte vart dagarna har tagit vägen! Jag misstänker att någon har stulit min tid, men eftersom jag inte har några bevis kan det bli svårt att sätta dit boven i dramat. Istället får jag försöka kompensera för stölden, så veckans matmyt och en del annat som jag hade tänkt lägga upp här för ett par dagar sedan kommer nu i helgen istället.

Först ska jag dock ta en härlig promenad och besöka Bondens marknad.

Hoppas att ni får en finfin lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s