Födelsedagstårta

Bloggtårta 2Berry White Dream-tårta

Här kommer en bild på födelsedagstårtan jag och Frida kämpade med till min fest igår kväll. Det är en moussetårta med blondiebotten och skogsbärsgrädde i det understa lagret och skogsbärsbotten och vit chokladmousse i de övre lagren. Hela tårtan är täckt med vit chokladmousse och rosorna är gjorda av cerisefärgad marshmallowfondant. Den ser mer ut som en bröllopstårta än en födelsedagstårta eftersom vi ville testa att göra en våningstårta. Ingen av oss hade gjort någon sådan innan och trots att allt inte gick helt smärtfritt så blev vi ändå  nöjda med slutresultatet. Enligt mina underbara vänner var tårtan god med, vilket inte gjorde saken sämre :-).

Nu ska jag ta datorledigt för dagen och fira min födelsedag. Hoppas att ni får en fin söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s