Återkommande inslag

Från och med den kommande veckan kommer jag med jämna mellanrum att behandla ett antal utvalda teman. Ett exempel på ett sådant återkommande inslag kommer att bli Veckans matmyt. Det kommer att innebära att jag beskriver en matmyt som är mer eller mindre utbredd och sedan utreder om det ligger någon sanning bakom den eller om den bara är just en myt.

Efter önskemål från en bloggläsare har jag bestämt att ett annat tema kommer att vara Frukost, där jag har tänkt ge förslag på olika frukostar som passar såväl frukostälskare som de  som avskyr att äta frukost.

Om du har förslag på något annat tema du vill att jag ska skriva om, eller om du har hört någon myt om mat, träning och hälsa som du vill ha utredd så lämna en kommentar eller skicka ett mail till livsaptit@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s