Föreläsningsarbete och höst

De senaste dagarna har jag arbetat med att skriva på mina föreläsningar och planera inför dem. Det är faktiskt ganska svårt att välja ut vad man ska säga för det finns så mycket jag vill ta upp. Självklart vill jag att föreläsningarna ska vara sådana att åhörarna får svar på saker om näringslära och hälsa som de har undrat över. Eftersom jag ännu inte vet vilka mina åhörare kommer att vara är det lite klurigt att ta fram en föreläsning som kommer att passa alla. Men om det är någon av er bloggläsare som har någon fråga så får ni mer än gärna ställa den här, så får jag tips på vad jag kan ta upp samtidigt som ni får svar.

För den som kikar in här och  är intresserad av att komma på någon av mina föreläsningar så kommer den första av dessa att vara i Jönköping på Medborgarskolan den 15 september klockan 18.00. 

I samband med mina bakningskurser hemma i Gislaved kommer jag att föreläsa om Matmyter på Hestra bibliotek den 12 oktober klockan 19.00. Från klockan 16.00 samma dag kommer jag dock att sitta på biblioteket och svara på biblioteksbesökarnas frågor om mat, träning, hälsa, friskvård mm. Så om det är någon som undrar över något så är ni varmt välkomna dit. I samband med föreläsningarna får man självklart också ställa frågor, men av erfarenhet vet jag att många helst undviker att fråga saker när andra hör på.

Fler föreläsningar är på gång, jag kommer att berätta mer om dem här när allt är bestämt angående tid och plats.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s