Föreläsning och kurser

Som jag har nämnt tidigare här på bloggen så har jag nu under sommaren arbetat med förberedelserna inför de föreläsningar och kurser som jag ska leda i höst. En av föreläsningarna jag ska hålla kommer att äga rum på kvällen den 15 september i Jönköping. Den är i Medborgarskolans regi och kommer att behandla grundläggande näringslära och tillsatser i mat. För den som är intresserad av att veta mer finns information om tid och plats  här.

Föreläsningen vänder sig till alla som är intresserade av mat, hälsa och alla budskap som media sänder ut kring vad man bör äta och vad man bör undvika. Utan att avslöja för mycket om föreläsningen kan jag redan nu berätta att åhörarna kommer att få en hel del tips på hur de bör äta för att må bra enligt aktuell forskning och hur de kan tänka kring alla dieter som florerar i pressen. Jag kommer också att klargöra vad E-nummer är och varför dessa tillsatser är så omdiskuterade. Under kvällen hoppas jag även kunna avliva en och annan matmyt.

Mina kurser i tårtbakning och brödbakning går också under Medborgarskolan, men de kommer att hållas på Lundåkerskolan i Gislaved den 10-11 oktober. Information om tårtbakningskursen ligger ännu inte ute på hemsidan, men om man vill läsa mer om brödbakningskursen kan man kika in här. Jag har provbakat diverse bröd, tårtor och bakelser under en längre tid nu, och jag ser fram emot att se hur mina idéer och tips tas emot av kursdeltagarna. Jag hoppas att jag ska lyckas inspirera dem till nya skapelser och är övertygad om att de kommer att inspirera mig med. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s