Bakning pågår

Det dröjer ett tag till innan det kommer bilder och recept på dagens bakningsprojekt. Men jag kan ju avslöja vad jag håller på med: Nektarincupcakes med vaniljsmul och cheesecaketopping. Jag tror och hoppas att det kommer att bli mumsigt :-). Hoppas att ni har en underbar lördag!

Sommarblommor

En härlig dag förtjänar en härlig blombukett!

4 thoughts on “Bakning pågår

 1. Susanne Johansson

  Hej syssling! Så roligt att se att du och systrarna hittat till min blogg och tack för födelsedagshälsningen. Verkar intressant med ditt nya företag. Ska fortsätta att kolla in bloggen, jag som är kass på att baka kanske kan bli lite inspirerad.=)

  Kram till er alla

  Svara
 2. Linda Inläggets författare

  Susanne:

  Jag hoppas att jag kommer att kunna inspirera dig lite, jag är nämligen övertygad om att alla kan baka (om man vill, fast tycker man att det är jättetråkigt så ska man ju såklart inte tvinga sig till det). Ta med dig Felix och Maja i köket och rör ihop en kaka, vem vet, någon av dem kanske tycker att det är jättekul att baka? (Och i så fall slipper ju du ;D)

  Kram

  Svara
 3. Linda Inläggets författare

  Anita:

  Tack så mycket! Jag tycker att det ska bli jättekul med kurserna hemma med.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s