Föreläsningsupplägg

Ett av de uppdrag jag har i höst är att jag i mitten av september ska hålla en föreläsning om näringslära och tillsatser i mat. Föreläsningen, som kommer att hållas i Jönköping, kommer att pågå i en timme, vilket jag upplever som en relativt kort tid. Näringslära och mattillsatser är trots allt två stora ämnesområden. I nuläget håller jag därför på att välja ut vad jag ska prata om, vilket är lite klurigt. Av den anledningen har dagens arbete mest handlat om att läsa och repetera gammal kurslitteratur, leta efter ny information och läsa på. Det var en rolig omväxling till bakandet, även om det såklart också är väldigt skoj. 

Till bloggenGammal kurslitteratur och anteckningar.

Ikväll kunde jag dock inte hålla mig borta från köket, så nu har jag satt till en bröddeg som ska bakas ut till limpor och gräddas imorgon bitti. Om det blir bra kommer recept och bilder imorgon. Jag håller tummarna för att det kommer att bli gott! 

3 thoughts on “Föreläsningsupplägg

 1. Sandra Madeleine

  Linda, jag har en strålande idé! Om du vill träna på föreläsningen nån gång så kan du ju samla ett par stycken före detta Koffare och Kostekonomer… vi är nog alla otroligt lätta att kakmuta 😛

  Svara
 2. Linda Inläggets författare

  Haha, tur att du rättade dig där, eller har du kanske redan tröttnat på att kalla dig kostekonom och vill avsäga dig från yrket? 😉

  Jag tycker att ditt förslag låter kanon! När det blir dags för genrep borde jag kanske ta hjälp av mina expertkollegor för konstruktiv kritik. Verkligen något att fundera på.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s