Underbara människor

Dagens första inlägg måste innehålla ett stort TACK! till alla underbara människor som är så snälla och uppmuntrande när det gäller mitt nystartade företag och min blogg! Det betyder oerhört mycket och jag blir så glad och rörd av era ord :-D.

Jag har gått runt med ett stort leende på läpparna hela förmiddagen här, om man bortser från den lilla stunden när jag fick torka tårarna ur ögonen när jag såg att underbara Sandra hade gjort smygreklam för min blogg på sin egen blogg: http://sandramadeleine.wordpress.com/ . Tack så mycket Sandra, du är så snäll!!!

Bröddegen jag satte till igår har besökt ugnen, men jag har inte hunnit ta kort eller provsmaka brödbullarna ännu, så det dröjer ett tag innan det blir ett inlägg om dem.

För att det inte ska kännas för tomt innan brödbilderna publiceras, kommer här en bild av en tårta jag gjorde för snart ett år sedan till min födelsedag; en underbar fredag som denna måste ju firas med något gott, även om det bara är på bild. För den som undrar är det en triple chocolate moussetårta efter eget recept. Den består av mörk browniebotten med geishachoklad, mjölkchokladmousse, vit chokladmousse och lite experimentella dekorationer av mörk choklad. Hoppas att ni får en underbar fredag!

Tårta 2Triple chocolatetårta med geisha.

2 thoughts on “Underbara människor

 1. Storasyster

  Hej min lilla Pankis!
  Vad du är bra på att blogga! Vi har nu kommit hem från Slottsskogen och jag har fått kräk på min fina klänning som var ren för 15 minuter sedan, kanske ska börja ha regnkläder inomhus…
  Puss och kram

  Svara
 2. Danielle

  Hej!
  Kul att du hittat till min blogg! Självklart får du gärna länka till mig här. Dina cupcakes såg hur mumsiga ut som helst, hade gärna satt tänderna i en sån!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s