Misslyckad ciabatta

Idag har regnet  vräkt ner i Göteborg. Just nu är det uppehåll, men innan idag kändes det inte jättekul att gå ut. Då passade jag på att baka ciabatta. Jag hade tänkt lägga upp en bild på dem här, men de blev inte som de skulle så därför struntar jag i det. Tyvärr lät jag bröden jäsa för länge, så när de åkte in i ugnen sjönk de ihop och liknade mer någon form av plattbröd. Smaken som sådan var det inget fel på, men det blev ju ingen luftig ciabatta direkt. Frida och Bosse tittade förbi en sväng och tyckte att bröden var goda, även om ingen av dem kunde se hur pannkakorna kunde vara ciabatta… Hur som helst fick de med sig lite bröd hem, så nu kan jag baka nytt utan risk att det är platsbrist i frysen. Nästa bröd ska jag inte överjäsa, det är ett som är säkert!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s