Hallonpromenad!

Jag vågade mig på att sätta till en ny deg, trots misslyckandet med bröden tidigare idag. Den här gången kommer det att bli ett surdegsbröd med hela vetekorn och rågkross. Kornen och krosset kokade jag i eftermiddags och rörde ner i degen ikväll. Nu ska den jäsa i kylen över natten, så det dröjer tills imorgon innan jag får veta hur brödet blir. Väldigt spännande med tanke på att jag inte utgick från något recept, så den här gången förväntar jag mig faktiskt nästan ett misslyckande. Men det kan bli bra med, och det vore skoj!

På grund av regnandet så fick min dagliga långpromenad bli en kvällspromenad. När jag var nästan hemma kom jag på att jag kunde se efter om det fanns några hallon på hallonbuskarna i utkanten av begravningsplatsen som ligger 10 minuter från min lägenhet. Och OM det fanns hallon! Massor med fina, mogna bär. Jag tror att det får bli en promenad dit imorgon igen, men då ska jag absolut ta med mig en hink, färska bär är godare än vilket godis som helst tycker jag!

DSC00081En näve hallon, plockad på ett kick!

One thought on “Hallonpromenad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s